Klicka på bilderna för att komma till objektens beskrivning.

1. Kap Creative Penthouse

IMG 4773

2. Phuphatara Condo

phuphatara

3. Kap Creative Condo

kapcreativecondonr2

4. Kap Creative Condo

kapcreativecondonr3

5. Chrystal Beach Condo

christalbeachcondonr4

6. Chrystal Beach Condo

christalbeachcondonr5

7. Phuphatara Condo

phuphataracondonr6

8. Moment Villa

IMG 0029

9. Kim House

IMG 0858

 

Om lägenheter och uthyrning

Alla våra Lägenheter/Hus är fullt utrustade med köksutrustning TV Dvd lakan handdukar m.m. De flesta har också tillgång till trådlöst internet. De är nyrenoverade och fräscha och det bästa av allt de flesta är belägna direkt vid stranden och har givetvis pool och trädgård.

Vi har lägenheter/hus som passar de flesta från barnfamiljer till pensionärer. De ligger i Rayong området i sydöstra Thailand (se karta under huvudmenyn).Perfekt för dem som vill avnjuta sin semester i ett kontrastrikt område som rymmer både puls-marknader-shopping och det rofyllda lugnet. Området är bl.a. känt för sina utsökta fisk och skaldjursrestauranger och fruktodlingar hit åker ofta Thailändarna själva på sin fritid.

Det är nära till Paradisön Ko Samet med båt från Ban Phe, det är också lätt att ta sig till Koh Chang med bil-buss och man kan simma med delfiner i Chantaburi. Här finns även shopping och många lokala marknader större shopping finns i Pattaya dit det tar en timma med bil-buss.

Vi ordnar transfer från/till flygplatsen med våra trevliga chaufförer som kör lugnt och tryggt pratar Engelska har bilbarnstol bokas här betalning till chauffören vid framkomsten av ert boende.

Vi ordnar även era utflykter till sevärdheter och shopping.Har ni något att fira födelsedag bröllop eller annat fixar vi festen på stranden vi ordnar Mat Dryck Musik Fyrverkeri så ert strandparty blir ett minne för livet.Vi har lång erfaren av Thailand(Området) och kan hjälpa er med det mesta.

VI FINNS ALLTID PÅ PLATS.

Gå till topp